А100S KL

Категория: Мобилни | От: ELTRADE
А100S KL
А100S KL

A100S KL/ DVV/ DV са съобразени с изискванията на българското финансово законодателство предназначени за отчитане на оборотите от продажби на стоки и услуги и трансферирането им към сървъра на НАП посредством вграден GPRS модул или външен данъчен терминал осигуряващи дистанционна връзка между ФУ и НАП.

А100S KL е с вграден GPRS модул и КЛЕН (контролна лента на електронен носител)

А100S 03 DVV е с вграден GPRS модул.
А100S 03 DV и А100S 01 DV са с външен данъчен терминал.
Външният терминал към А100S DV е разработен за доработка към съществуващи касови апарати А100S, който осигурява дистанционна връзка към НАП.

А100S KL/ DVV/ DV е мобилен касов апарат за малки и средни търговски обекти. Компактният му размер го прави предпочитан модел за работни места, където пространството е ограничено, като павилиони, кафенета, бутици. А100S притежава редица функции присъщи на касовите апарати от висок клас, сред които са складови функции, издаване на фактури, режим “Ресторант” (разделяне поръчката за бар и кухня, отчет по неприключени сметки). А100S е лесен за пренасяне с помощта на щипка за колан или чрез специален кожен калъф (опция). Висококачествените батерии на А100S гарантират отпечатване на над 2 000 бележки с едно зареждане! 
Продукти от категорията